Magazine de instrumente

www.astromagazin.ro – Telescoape, binocluri, accesorii

Astromagazin SRL este o companie cu sediul în Bistrița, inițial având activitatea în orașul Târgu Mureș. Misiunea companiei este de a vă ajuta să achiziționați telescopul astronomic, binoclul, microscopul sau instrumentul optic dorit. Pentru aceasta aveți la dispoziție cel mai bogat sortiment de mărci, la prețuri potrivite și garanția unei consilieri independente de marcă. În oferta Astromagazin găsiți mărci cum ar fi: Celestron, Meade, Skywatcher, Bresser, Orion, Zeiss, Swarovski, Omegon, Baader Planetarium, Leica și multe altele, astfel încât aveți o gamă diversă pentru a face alegerea potrivită. Chiar și în cazul unor produse care nu sunt afișate pe site ne puteți cere ajutorul sau o ofertă de preț.


Telescop la Astroshop

www.astroshop.roDin pasiune pentru astronomie!

Astroshop.ro este o componentă a „Astroshop”, unul din liderii în comerțul online de telescoape, accesorii și produse pentru astronomie din Europa. Găsiți aici cele mai bune servicii. Există mii de articole în stoc pregătite și livrabile imediat. Obțineți ulterior sfaturi de la experți fără nici o obligație. Puteți obține oferte individuale pentru sisteme complete care să corespundă cu exactitate cerințelor pe care le aveți.


www.eMag.roTelescoape & Optica

eMag.ro comercializează telescoape, lunete și binocluri la prețuri bune. În oferta lor găsiți sute de produse cu care astronomii, dar și începătorii pot admira frumusețile cerului înstelat: Luna, planetele, roiurile de stele, nebuloasele, galaxiile, cometele sau chiar Soarele.